بررسی انواع و خواص گياه شناسي گیاه يونجه در ایران و جهان

مطالب دیگر:
📂دانلود مقاله در مورد بررسی مقایسه ای نسبت قیمت به درآمد شركتهای بورسی لیزینگ و بانك📂مکاتب استراتژی- مجموعه اول مقالات📂دانلود مقاله در مورد بررسی موانع استقرار سیستم آمار های دولت📂دانلود مقاله بررسی نقش بازاریابی در توسعه صنعت گردشگری📂دانلود مقاله در مورد بررسی وضعیت اقتصادی ایران📂دانلود مقاله در مورد پروژه‌ی برنامه‌ریزی هماهنگ منابع در كشور آفریقای جنوبی📂دانلود مقاله در مورد بودجه بندی سرمایه ای و نقدی📂مکاتب استراتژی- مجموعه دوم مقالات📂دانلود پاورپوینت تحقیقات بازاریابی و سیستمهای اطلاعات بازاریابی ( فصل سوم کتاب مدیریت بازاریابی احمد روستا و همکاران)📂مقالات مدیریت دانش- مجموعه دوم📂دانلود مقاله در مورد بودجه ریزی عملیاتی📂دانلود مقاله در مورد بورس اوراق بهادار و اقتصاد کلان📂دانلود مقاله در مورد پیامدهای حذف یارانه از کالاهای اساسی در ایران📂تحقیق در مورد تأثیر گزارش حسابرسی بر بازده سهام📂دانلود مقاله در مورد تاثیراستانداردهای حسابداری بین المللی بر شرکتها📂دانلود مقاله در مورد تحلیل بنیادی شرکت الکتریک خودرو شرق📂دانلود مقاله در مورد تحلیل بنیادی شرکت شرکت پتروشیمی اصفهان📂دانلود مقاله در مورد تحلیل بنیادی شرکت کالسیمین📂دانلود مقاله در مورد تحلیل سیستم📂دانلود مقاله در مورد تحلیلی بر شرکت گسترش صنایع انرژی آذراب📂دانلود مقاله در مورد تعریف حسابداری از استهلاک چیست؟📂دانلود مقاله در مورد تئوری حسابداری اجتماعی📂مقاله حساب مستقل وجوه درآمد اختصاصی📂پرسشنامه نگرش به ارتباط قبل از ازدواج در دانشجویان📂نرم افزار ایمیل مارکتینگ به همراه راهنما و 1020000 ایمیل ایرانی فعال

ظاهراً ارزش يافتن گياهان علوفه اي همزمان بااهلي كردن حيوانان وحشي بوده است.هرچه بشر بيشتر به فراورده هاي دامي احتياج پيدا مي كرد اهميت اقتصادي نباتات علوفه اي بارزتر مي شد. تا آنجا كه اين بخش امروز در زراعت اساسي ترين قسمتها راتشكيل ميدهد وشناسائي آن همانطور كه گفته شد بااستفاده از حيونانات شروع مي شود.



تاريخ كشت يونجه به دوران مادها وهخامنشي ها مي رسد.اين علوفه درموقع حمله خشايارشاه ازايران به يونان برده شد واز آنجا به ايتاليا وبالاخره ساير كشورهاي اروپايي منتقل گرديد.



يونجه در دوره سلسله ماد ها جزو علوفه اسب محسوب مي شد بهمين جهت ريشه گياه شناسي آن Hema media كه به معني مادها مي باشد . يونجه معمولي يا medicago sativy مناطق گرم راترجيح مي دهد وكشت آن ازخاكهاي مناسب بهترين عملكرد رادارد در صورتي كه اززمينهاي شني وهواي سرد محصول مناسبي نمي دهد.





انواع يونجه ايران:



درايران چهار نوع يونجه وجود دارد:



1 يونجه بغدادي: اين يونجه مخصوص نواحي گرمسير است كه درنواحي جنوب ايران واستان خوزستان كشت وكار مي شود.



2 يونجه همداني: برتري اين نوع به ساير يونجه هاي ايراني مقاومت زياد به زمستان ومناطق سرد است. دراتفاعات زياد يعني بيشتر درحوالي همدان واستان كردستان كشت مي شود.



3 يونجه يزدي: اين يونجه مخصوص نواحي گرمسير است كه به علت خوبي جنس وزيادي عملكرد مورد توجه است.اين يونجه به خلاف يونجه همداني كه مخصوص نواحي سردسير ويونجه بغدادي كه مخصوص نواحي گرمسير است يونجه يزدي مخصوص نواحي معتدل است وبدون زمستانهاي سخت.



4 يونجه بمي : يونجه بمي برخلاف دورقم فوق (همداني يزدي) مانند يونجه بغدادي مخصوص نواحي حاره يا گرم است.شاخ وبرگ آن زياد وحد آن حد واسط يزدي وبمي است.



خواص گياه شناسي يونجه :



يونجه گياهي است چند ساله باريشه مستقيم وعميق وضخيم كه ازآن تعداد زيادي